Saturday, February 7, 2009

Kibővült és megújúlt a Rózsakert Medical Center




A Rózsakert Medical Center (RMC) új, a kor követelményének megfelelően műszerezett, kényelmes vizsgálókkal kibővített rendelője a Rózsakert Bevásárlóközpont harmadik emeletén közel 600 négyzetméteren nyújtja szolgáltatásait.
Hét évvel ezelőtt alapították azzal a céllal, hogy az európai színvonalnak megfelelő egészségügyi ellátást biztosítson a hazai és az országban élő külföldi páciensek számára. A munkatársak szinte kivétel nélkül nemzetközi munkatapasztalattal és klinikai gyakorlattal is rendelkeznek.

A járóbeteg-rendelés teljes körű egészségügyi ellátást biztosít a belgyógyászattól az urológiáig életkortól függetlenül gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Havonta átlag 1 800 beteg keresi fel a rendelőt, naponta mintegy nyolcvanan, ezeknek fele külföldi, fele magyar állampolgár. 25 szakterületen 53 orvos és 25 munkatárs (asszisztens, pénzügyes, biztosítási szakértő stb.) gondoskodik az ügyfelek ellátásáról.
Az ügyeleti rendszer a hét minden napján, 24 órában segíti az egészségügyi problémák szakszerű megoldását.

A Rózsakert Medical Centerben a szakmai tudás mellett gondot fordítanak a kölcsönös bizalom, a gondoskodás és biztonságérzés megteremtésére. Az RMC orvosai nagy hangsúlyt fektetnek a személyes kapcsolatok kiépítésére, szakmai konzultációkra, a beteg szakszerű tájékoztatására és állapotának folyamatos nyomon követésére.
Különösen fontos feladatuknak tekintik a prevenciót, melynek keretében korcsoportokra és nemekre lebontott egészségmegőrző szűrőprogramokat is biztosítanak (Manager szűrés, terhességi szűrések, időskori betegségek stb.).

Folyamatosan bővülő orvosi ellátás mellett, speciális szolgáltatásokat is nyújtanak, mint például a fejfájás klinika, kromoszóma rendellenességek szűrése és diagnosztikája stb.
Új szolgáltatásai
• a TROMBÓZIS CENTRUM létrehozása a véralvadási zavarok kezelésére,
• a GENETIKAI TANÁCSADÁS, a tudatos gyermekvállalás és családtervezés segítésére,
• a MAGZATI és ÚJSZÜLÖTT SZÍV ULTRAHANG

Újdonság, hogy a magyar páciensek részére fix díjas egyéni illetve családi szolgáltatási csomagot (RMC kártya) kínál, kedvező, negyedéves fizetési lehetőséggel.
A Rózsakert Medical Center jó megközelíthetőséggel, vonzó és kulturált környezetben, ingyenes parkolási lehetőséggel várja ügyfeleit.

Honlap: www.medical-center.hu

No comments: